Martin Jelínek |

Losování nového soutěžního ročníku 2024/2025

Na konci června proběhlo na JmKFS a MěFS losování nové sezóny 2024/2025.(foto: ČTK/AP/Salvatore Di Nolfi)

V novém soutěžním ročníku máme v krajských soutěžích, po postupu mužů, již dvě družstva - muže a dorost. V posledních červnových dnech pak proběhly v hotelu Avanti dva losovací dny JmKFS a MěFS, ve kterém jsme se dozvěděli své soupeře v nové sezóně a čekali jsme s napětím, do které skupiny budou nasazeni naši muži, jestli do brněnsko-blanenské nebo do znojemské skupiny. Nakonec jsme byli nalosováni do znojemské skupiny, kde budeme mít více cestování, ale asi atraktivnější soupeře.
Předtím byl však vylosován i krajský pohár, kde můžeme, před zahájením sezóny, poprvé pocítit soupeře z vyšších soutěží. Nakonec nám byl vylosován soupeř z Křenovic, který se v minulém soutěžním ročníku zachraňoval ve skupině A  I. B třídy (nově 7. liga). Toto zajímavé, první konfrontační, utkání sehrajeme v neděli 28. července 2024 od 17.30 na domácím hřišti. 
Samotnou soutěž zahájíme, o víkendu 10. nebo 11. srpna 2024, ve Střelicích, v jehož dresu nastupuje Petr Švancara. První domácí utkání pak sehrajeme o týden později 18. srpna 2024 v 17 hodin doma proti nedalekému Újezdu u Brna.
Naši dorostenci pak budou znovu hrát také ve znojemské skupině a svoje první utkání sehrají ve stejném termínu jako muži v Podolí, druhé kolo pak přivítají dorostence z Moravského Krumlova.
Náročnou soutěž budou mít naši starší žáci, když se do městského přeboru (nově okresní liga) přihlásilo 15 družstev. První kolo sehrají naši kluci v sobotu 24. srpna 2024 v 9.00 hodin doma s MCV Brno, mladší žáci pak ve stejném termínu přivítají Obřany (10.45).
Přípravky pak začínají svoje soutěže až v září. 
 

S FK Znojmem jsme doma těsně prohráli, když jsme nevyužili hodinovou přesilovku.

Do soupeře jsme bušili, míč do jeho branky jsme však neprocpali.

V Ořechově jsme za pasivní výkon body nezískali.

Za vysokou porážku mohla naše nedůslednost v obraně.

V malém derby jsme dokázali v závěru překlopit utkání s Újezdem na naši stranu.

Ve druhém kole hrála naše mužstva mužů a dorostu doma a vybojovala dvě výhry.